Organisatie

Marlies van Lier

Presentatrice, dagvoorzitter, voice over

Hi, ik ben Marlies. Wat dat te maken heeft met een fris strand?Nou dat kan ik je wel vertellen hoor.
Mijn bedrijf heet FRIS Presentaties. Ooit bedacht door een lieve vriendin die FRIS goed bij mijn persoonlijkheid vond passen.
Maar bij een frisse persoonlijkheid hoort natuurlijk ook een frisse manier van werken en omgeving. Dus besloot ik om naast mijn freelance werkzaamheden ook wat te doen voor mijn eigen buurt. Gewoon omdat het fijn is ook maatschappelijk wat te kunnen betekenen.
Zo werd in mei 2018 “Hoe FRIS is jouw buurt?!” geboren. De eerste opschoonactie met een grote groep vrijwilligers in de Muziekbuurt. Dat was een geweldig succes! Maar niet alleen mijn eigen buurt is opgeschoond, ook de binnenstad en het bos. En nu is het strand dus aan de beurt! Hoe FRIS is jouw buurt?! wordt nu Hoe FRIS is jouw strand?! Ik hoop zo dat er veel mensen net als ik fanatieke opfrissers worden!

Ron Geertse

Ondernemende surfer

Hi, ik ben Ron.
Een ondernemende surfer met een Stand Up Paddle school onder andere in Bergen op Zoom.
Daarnaast maak ik ook nog websites en werk ik graag samen met andere ondernemers aan leuke, innoverende projecten.
Tijdens het surfen komt je helaas aardig wat troep tegen in en rond het water. Ik neem het dan mee naar de kant en gooi het daar weg.
Tijdens een gesprek met Marlies van FRIS ontstond het idee om een schoonmaakactie te gaan doen op en rond het water. Zij had al meerdere van deze acties gedaan en we vinden samen dat de Binnenschelde en directe omgeving nu eens aan de beurt is.
Gaan we samen met jou deze schoonmaak doen?
Het wordt een leuk en gezellig evenement waarbij je ook nog je steentje bijdraagt aan een schonere leefomgeving.